Gå direkte til innhold
Viken Kompetanse tilbyr betalingsutsettelse eller delbetaling via Svea. Du søker raskt, enkelt og trygt om dette på nett.

Betalingsutsettelse eller delbetaling via Svea

Viken Kompetanse har gleden av å kunne tilby våre elever delbetaling eller betalingsutsettelse av våre kurs via Svea. Søk raskt og enkelt på nett!

Vårt kurs i G2 Tårnkran koster i skrivende stund 49 990 kroner. Tar du også med G1 Mobilkran blir totalsummen 89 980 kroner.

Vi har stor forståelse for at det kan være utfordrende for en privatperson å måtte betale en slike summer på én gang.

Derfor har vi inngått samarbeid med Svea, hvor du enkelt kan søke om tre måneders betalingsutsettelse eller delbetaling over et halvt til fem år.

Tre måneders betalingsutsettelse og delbetaling fordelt over seks måneder er rentefritt – du betaler kun etablerings- og termingebyr.

Hvordan fungerer det?

  • Du melder deg på hos oss som vanlig, og velger faktura som betalingsmåte.

  • Du klikker på vår Svea-lenke for å opprette en søknad.

  • Du fyller inn ønsket beløp (totalbeløpet fra fakturaen for kurset), betalingsalternativ og person- og telefonnummer.

  • Deretter godkjenner du deling og henting av din informasjon, og bekrefter og sender inn søknaden ved å identifisere deg med BankID.

Når Svea har kredittvurdert deg og søknaden har gått gjennom, blir den liggende hos oss til du starter på kurset. Først da setter vi avtalen i gang.

Med denne løsningen håper vi våre kurs blir tilgjengelige for enda flere – kanskje også deg? I så fall: Lykke til med søknaden, og velkommen på kurs hos oss!